FITroute Vierhoeven

Lekker FIT…

Voor het overlegplatform sportpark Vierhoeven was het een wens om haar prachtige sportpark met haar vele sport- en bewegingsactiviteiten een meer open karakter te geven. Zo zou het sportpark zich kunnen ontwikkelen tot een beweeg- en ontmoetingspark voor alle Roosendalers. Gezocht werd naar een verbindende schakel met de wijk Langdonk en Kroeven. De aanleg van een FITroute vanuit de wijk Kroeven via Langdonk naar het sportpark Vierhoeven voldeed aan alle  bovengenoemde wensen. Diverse partijen hebben zich aangesloten bij een samenwerkingsverband om zo de handen ineen te slaan en de krachten te bundelen.

Wijkhuis De Wieken, de basisscholen De Gezellehoek, De Kroevendonk en Het Talent, Bewonersplatform Langdonk, Zorgelooshuys, Sportservice Noord-Brabant en de Evangelische Gemeenschap Roosendaal hebben allen hun steentje bijgedragen aan de FITroute. Met de FITroute worden jong en oud uitgedaagd om in beweging te komen.

De route kent twee startpunten. De witte route start bij Buurthuis De Wieken en de blauwe route start op Sportpark Vierhoeven.

Nieuwsgierig? Download hier de route of kijk op www.sportparkvierhoeven.nl